Webinarium dla producentów żywności i napojów zainteresowanych rynkiem USA

Obserwowane zakłócenia w łańcuchach dostaw są jednym z powodów dążenia Stanów Zjednoczonych do zwiększenia dywersyfikacji źródeł dostaw towarów. To duża szansa dla firm z Polski produkujących m.in. żywność i napoje. Zapraszamy Państwa na spotkanie online z udziałem Michaela Sas z Across Foods, który od 2006 r. specjalizuje się w rynku żywności i napojów w USA i wspiera producentów eksportujących towary na rynek Stanów Zjednoczonych. 

Na spotkaniu prowadzonym w j. angielskim, Michael podzieli się z Państwem praktycznymi informacjami i omówi następujące zagadnienia:

  • fakty i liczby dot. rynku żywności i napojów w USA;
  • jak przygotować się do wprowadzenia produktu na rynek amerykański;
  • Food Safety Modernization Act;
  • wprowadzenie produktu na rynek, dystrybucja, marketing;
  • jak utrzymać się na rynku i zwiększać sprzedaż;
  • Covid-19 – obserwacje i trendy.